Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Bedrijfsmanagement

Accountancy - Fiscaliteit

180 studiepunten, met Engelstalige vakken, Campus Kantienberg
Kies je voor de afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit? Dan word je een rasechte specialist in boekhoudkunde administratie, fiscaliteit en financiële rapportering. Je hebt diverse digitale tools in de vingers en weet zo cijfermatige data om te zetten in informatie. Je ziet het verhaal achter de getallen en je bent in staat om ook over complexe zaken helder te communiceren. Je verleent advies op maat en je steunt daarbij op een stevige juridische basis.

Over deze afstudeerrichting

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Bedrijfsmanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en onze grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? Binnen de opleiding Bedrijfsmanagement kies je via een traject op maat voor een van de afstudeerrichtingen.

Verkort traject en vrijstellingen

Via een verkort traject kan je een tweede afstudeerrichting kiezen of een extra diploma behalen. Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen.

Wat na je opleiding?

Na de Bachelor Bedrijfsmanagement met de afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit vind je gegarandeerd werk want accountant-fiscalist is een knelpuntberoep.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Het eerste jaar is voor iedereen identiek. Pas op het einde van het eerste academiejaar, maak je een keuze voor een van onze zeven afstudeerrichtingen.

Wat zal je leren?

Heb je deze opleiding met succes afgerond? Dan word je beschouwd als een expert in de domeinen accountancy en fiscaliteit en heb je een stevige kennisbasis.

Schrijf in voor infodag 7 maart

Profiteer van de volgende infodag op campus Kantienberg. Je kan er de sfeer opsnuiven en al jouw vragen stellen.
Details en inschrijven

Wil je in februari nog met deze opleiding starten?

Kom tijdens een infosessie op 11 februari alles te weten over heroriënteren naar Bachelor Bedrijfsmanagement en zijn afstudeerrichtingen.
Details infosessie

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Bedrijfsmanagement
T 09 234 71 20
Contacteer via e-mail