Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Logopedie en Audiologie

Audiologie

180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Voorkom, detecteer en verhelp alle vormen van gehoor- en evenwichtsstoornissen bij een diverse doelgroep: van jong tot oud. Jouw onderzoeken naar gehoor en evenwicht vormen de basis voor de gepaste behandeling. Je werkt later op het fascinerende kruispunt van technologie, menswetenschappen, communicatie en de (para)medische wereld!

Vraag je brochure aan per post of via e-mail.

Over afstudeerrichting Audiologie

Wat zal je leren?

Audiologie is je op het lijf geschreven als je mensen van alle leeftijden wil helpen om anderen beter te verstaan. Het is een jonge discipline in volle ontwikkeling.

Wat na je opleiding?

Van hoortoestellen aanpassen en evenwichtsonderzoek tot het begeleiden van slechthorende of dove personen, een audioloog heeft een gevarieerd takenpakket.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Audiologie volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en onze grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je al een bachelordiploma op zak of heb je studiebewijzen of verwante opleidingen behaald? Dan zijn vrijstellingen of een verkort programma mogelijk.

Starten in februari

Bij de afstudeerrichting Audiologie is het mogelijk om in februari starten. Je opleiding duurt dan zeven semesters of 3,5 jaar. Neem contact op met Griet De Smet bij vragen.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Online infodag op zaterdag 27 juni: schrijf je nu in

Op infodag@home bekijk je opleidingspresentaties en spreek je met studiekeuzeadviseurs, docenten en studenten. Zo eenvoudig als videobellen met familie en vrienden.
Meer details en inschrijven

Audiologen staan ook in voor geluidsmetingen en campagnes om gehoorverlies te voorkomen.
Student Audiologie

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Logopedie en Audiologie
T 09 234 71 50
Contacteer via e-mail