Bachelor

Crossmedia-ontwerp

180 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Campus Mariakerke
Kies je voor de afstudeerrichting Crossmedia-ontwerp? Dan leer je onder andere hoe je huisstijlen, logo’s, flyers, webpagina’s, apps en magazines kan ontwerpen. Ideeën uittekenen en vormgeven, dat is waar het in deze afstudeerrichting om gaat.

Over deze afstudeerrichting

Hoe ziet je opleiding eruit?

Halfweg het tweede jaar kan je binnen deze afstudeerrichting kiezen uit twee trajecten om je nog verder te specialiseren: Graphic Design en Photo Design. 

Praktisch: waar volg je les?

De opleiding Grafische en Digitale Media volg je op de campus Mariakerke, de thuisbasis van al wie zich wenst te verdiepen in de geheimen van de grafische en digitale media.

Starten in februari

Kan je door omstandigheden pas in februari instappen? In het tweede semester kan je je inschrijven voor een studieprogramma van 30 studiepunten.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je reeds een bachelor- of masterdiploma op zak? Dan kan je de afstudeerrichting Crossmedia-ontwerp volgen in twee jaar via een verkort traject. 

Wat na je opleiding?

Onze alumni komen in de meest diverse jobs terecht, afhankelijk van hun keuze voor graphic of photo design. Ze starten vaak hun eigen bureau of worden creative consultant.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Wat zal je leren?

Bij Crossmedia-ontwerp staat creatief denken dus centraal, maar leer je ook om rekening te houden met technische uitvoermogelijkheden.

Bekijk het werk van studenten

De afstudeerrichting Crossmedia-ontwerp is heel praktijkgericht. Dat uit zich in projecten waarbij je individueel en in team aan de slag gaat.

Schrijf in voor infodag 7 maart

Profiteer van de volgende infodag op campus Mariakerke. Je kan er de sfeer opsnuiven en al jouw vragen stellen. 

Details en inschrijven

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Grafische en Digitale Media
T 09 234 86 00
Contacteer via e-mail