Bachelor

Grafimediabeleid

180 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Campus Mariakerke
Ben je gepassioneerd door de impact van print- en multimedia op ons leven? Zoek je een gevarieerde afstudeerrichting die je klaarstoomt voor een job in de media- of grafische sector? Deze opleiding is een ideale combinatie van creatief ondernemen, innovatieve communicatie en productkennis binnen de sector. Je kiest uit twee verschillende trajecten: Crossmedia of Printmedia.

Over afstudeerrichting Grafimediabeleid

Verkort traject en vrijstellingen

Enkel voor de afstudeerrichtingen Crossmedia-ontwerp en de specialisatie Audiovisual Design is het mogelijk om een verkort traject van twee jaar te volgen.

Wat na je opleiding?

Met de afstudeerrichting Grafimediabeleid kan je aan de slag als onder andere marketing assistant, sales assistant en prepress consultant.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Bekijk het werk van studenten

De afstudeerrichting Grafimediabeleid is heel praktijkgericht. Dat uit zich in projecten waarbij je individueel en in team aan de slag gaat.

Praktisch: waar volg je les?

De opleiding Grafische en Digitale Media volg je op de campus Mariakerke, de thuisbasis voor al wie zich wenst te verdiepen in de geheimen van grafische en digitale media.

Starten in februari

Kan je door omstandigheden pas in februari instappen? In het tweede semester kan je je inschrijven voor een studieprogramma van 30 studiepunten.

Wat zal je leren?

Je leert luisteren naar de noden van klanten en leert hen adviseren hoe ze hun mediatoepassingen optimaal kunnen inzetten in commerciële campagnes.

Schrijf in voor infodag 7 maart

Profiteer van de volgende infodag op campus Mariakerke. Je kan er de sfeer opsnuiven en al jouw vragen stellen. 

Details en inschrijven

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Grafische en Digitale Media
T 09 234 86 00
Contacteer via e-mail