Bachelor

Grafimediabeleid

180 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Campus Mariakerke
Ben je gepassioneerd door de impact van print- en multimedia op ons leven? Zoek je een gevarieerde afstudeerrichting die je klaarstoomt voor een job in de media- of grafische sector? Deze opleiding is een ideale combinatie van creatief ondernemen, innovatieve communicatie en productkennis binnen de sector. Je kiest uit twee verschillende trajecten: Crossmedia of Printmedia.

Over afstudeerrichting Grafimediabeleid

Wat zal je leren?

Je leert luisteren naar de noden van klanten en leert hen adviseren hoe ze hun mediatoepassingen optimaal kunnen inzetten in commerciële campagnes.

Wat na je opleiding?

Met de afstudeerrichting Grafimediabeleid kan je aan de slag als onder andere marketing assistant, sales assistant en prepress consultant.

Praktisch: waar volg je les?

De opleiding Grafische en Digitale Media volg je op de campus Mariakerke, de thuisbasis voor al wie zich wenst te verdiepen in de geheimen van grafische en digitale media.

Verkort traject en vrijstellingen

Enkel voor de afstudeerrichtingen Crossmedia-ontwerp en de specialisatie Audiovisual Design is het mogelijk om een verkort traject van twee jaar te volgen.

Starten in februari

Kan je door omstandigheden pas in februari instappen? In het tweede semester kan je je inschrijven voor een studieprogramma van 30 studiepunten.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Bekijk het werk van studenten

De afstudeerrichting Grafimediabeleid is heel praktijkgericht. Dat uit zich in projecten waarbij je individueel en in team aan de slag gaat.

Schrijf je in voor de infodag op 25 april

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

Na het secundair heb ik een zevende jaar drukopleiding gevolgd aan het VISO. Toen was ik zeer geboeid door hele drukproces, maar na afloop van mijn stage wist ik dat ik eigenlijk liever niet aan een drukpers wou staan. Omdat de processen zelf mij wel echt interesseerden, zeker de optimalisatie en efficiëntie, ben ik op de studiekeuze Grafimediabeleid gekomen.
Rutger Van den Broeck
Oud-student Grafimediabeleid - keuzetraject Printmedia

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Grafische en Digitale Media
T 09 234 86 00
Contacteer via e-mail