Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Bedrijfsmanagement

Internationaal Ondernemen

180 studiepunten, met Engelstalige vakken, Februaristart mogelijk, Campus Kantienberg
Als student Internationaal Ondernemen val je op door je grote wendbaarheid, zelfstandigheid, multi-inzetbaarheid en commerciële flair. Je bent vlot meertalig en je bent het gewoon om in een sterk digitale omgeving en een interculturele context te werken. Je krijgt daar tijdens je opleiding dan ook alle kans toe. The sky is hier meer dan ooit the limit: je kan op buitenlandse stage en studiereis en je kan een flink deel van je opleiding in een ander land afwerken.

Over deze afstudeerrichting

Verkort traject en vrijstellingen

Je kan via een verkort traject nog een tweede afstudeerrichting kiezen of een extra diploma behalen. Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Bedrijfsmanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? Na het eerste gemeenschappelijke jaar kies je via een traject op maat voor een van de afstudeerrichtingen.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Het eerste jaar is voor elke student Bachelor in het Bedrijfsmanagement identiek. Daarna kan je een keuze maken voor een van onze zeven afstudeerrichtingen.

Wat na je opleiding?

Na de afstudeerrichting Internationaal Ondernemen kan je aan de slag in een ruim aantal sectoren en verschillende functies in binnen- én buitenland.

Wat zal je leren?

Wij scherpen je interculturele vaardigheden aan en geven je de kans om je studietraject zelf uit te stippelen aan de hand van seminaries, een buitenlandse studie of studiereizen.

Schrijf in voor infodag 7 maart

Profiteer van de volgende infodag op campus Kantienberg. Je kan er de sfeer opsnuiven en al jouw vragen stellen.
Details en inschrijven

Wil je in februari nog met deze opleiding starten?

Kom tijdens een infosessie op 11 februari alles te weten over heroriënteren naar Bachelor Bedrijfsmanagement en zijn afstudeerrichtingen.
Details infosessie

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Bedrijfsmanagement
T 09 234 71 20
Contacteer via e-mail