Bachelor

International Communication Management

180 studiepunten, Derde jaar volledig Engelstalig (taught in English*), Verkort traject mogelijk, Campus Leeuwstraat
Kruis aan wat past: je moet en zal iets met communicatie doen, je droomt nu al hardop van werken in het buitenland of je wil in eigen land liefst aan de slag in een internationale, meertalige omgeving. Ja?! Dan voel je je in de Bachelor International Communication Management vast als een vis in het water. De eerste twee jaar krijg je les in het Nederlands, het derde jaar is volledig Engelstalig. Je medestudenten zijn een internationaal allegaartje.

Vraag je brochure aan per post of via e-mail.

Inhoud

Wat ga je leren?

De opleiding focust op enkele essentiële professionele competenties, zoals analyse, strategie, creatie, planning. Je wordt ondergedompeld in de verschillende disciplines in het brede communicatieveld en gaat zelf aan de slag met uitdagende praktijkopdrachten. Deze 1-jarige Engelstalige opleiding stoomt je helemaal klaar om in een internationale omgeving te werken.

Lesrooster en curriculum

Je krijgt afwisselend les in groep en ook online. Voor vakken en projecten waarbij je zelf aan de slag gaat, werk je in kleinere lesgroepen. De eerste twee jaar van de Bachelor Communicatiemanagement en International Communication Management zijn gemeenschappelijk, in het derde jaar scheiden de wegen.

Waarom studenten voor ons kiezen

In de Bachelor International Communication Management staan de studenten centraal. Onze ervaren docenten helpen je om jouw talenten en dromen waar te maken.

Na je opleiding

Zes op de tien studenten studeren eerst nog wat verder. Door je profileringstraject, stage en afstudeerproject heb je sowieso al een goedgevulde rugzak om je eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten.

Internationaal avontuur

Je hoeft niet te wachten tot je je diploma hebt om al naar het buitenland te trekken: via Arteveldehogeschool ligt de hele wereld nu al aan je voeten. Ons internationaal netwerk telt maar liefst 110 buitenlandse partneruniversiteiten en -hogescholen in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

Begeleiding op maat

Zit je met vragen over je studiekeuze, -financiering of -methode? Worstel je met faalangst of een burn-out? Kom langs voor een goed gesprek. Dat jij je goed in je vel voelt tijdens je studie is een prioriteit.

Verkort traject en vrijstellingen

Late inschrijving? Je hebt al een diploma dat mogelijk recht geeft op een verkort traject?
* Heb je al een bachelordiploma? Dan kan je misschien direct in het derde jaar instappen.
Hier vind je de nodige info.

Kwaliteitsvol leren

De Bachelor International Communication Management is een erkende en geaccrediteerde opleiding. De opleiding werd ook beoordeeld door een onafhankelijk panel van deskundigen.

Campus en bereikbaarheid

Campus Leeuwstraat wordt jouw hotspot. Het Muinkpark én Kinepolis liggen om de hoek, in de buurt vind je veel toffe cafeetjes en lunchplekken en de historische binnenstad is op wandelafstand.

Online en telefonisch advies bij studiekeuze

We staan klaar om je te helpen bij alle vragen die je hebt bij het kiezen van een opleiding.

Online infodag op zaterdag 27 juni: schrijf je nu in

Op infodag@home bekijk je opleidingspresentaties en spreek je met studiekeuzeadviseurs, docenten en studenten. Zo eenvoudig als videobellen met familie en vrienden.
Meer details en inschrijven

What’s next? I don’t know yet. This programme opens so many doors to different jobs. I hope my internship will be nice. Eventually I see myself working in advertising or as a social media editor, but for now I’m just focused on enjoying my last year as a student and living my best student life.
Michael Beuselinck
Third-year student in the Bachelor of International Communication Management

Vragen over deze opleiding?

Bachelor International Communication Management
T 09 234 72 00
Contacteer via e-mail