Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Bedrijfsmanagement

Kmo-Management

180 studiepunten, met Engelstalige en Franstalige vakken, Februaristart mogelijk, Campus Kantienberg
Als kmo-manager van de toekomst zie je opportuniteiten en durf je beslissingen te nemen, ook als de risico’s moeilijk in te schatten zijn. Je bent alert voor wijzigende marktomstandigheden en je bent niet bang om je strategie bij te sturen. Je blinkt uit in creativiteit, digitale daadkracht en probleemoplossend vermogen. Kortom, je bent een geboren leider die met plezier een heel team op sleeptouw neemt. Stuk voor stuk kwaliteiten die je tijdens je bachelorproef business start-up op punt stelt.

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

Je krijgt van ons een brede kijk mee op ondernemingen en hun diverse afdelingen. Je wordt gewapend om op een gefundeerde manier beslissingen te nemen.

Wat na je opleiding?

Heb je je Bachelor Kmo-Management op zak? Dan ben je klaar om de arbeidsmarkt te veroveren. 95% van de afgestudeerden met dit diploma is na één jaar aan het werk.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Het eerste jaar is voor iedereen identiek. Pas op het einde van het eerste academiejaar, maak je een keuze voor een van onze zeven afstudeerrichtingen.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Bedrijfsmanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Verkort traject en vrijstellingen

Je kan via een verkort traject nog een tweede afstudeerrichting kiezen of een extra diploma behalen. Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? Na het eerste gemeenschappelijke jaar kies je via een traject op maat voor een van de afstudeerrichtingen.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Schrijf je in voor de infodag op 25 april

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

Ik weet nog niet precies wat ik later wil doen, maar met de brede basis die je krijgt in Kmo-Management kan je alle kanten uit. Zowel als zelfstandige als in een onderneming.
Matthew Borré
Laatstejaarsstudent Kmo-Management

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Bedrijfsmanagement
T 09 234 71 20
Contacteer via e-mail