Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Logopedie en Audiologie

Logopedie

180 studiepunten, Campus Kantienberg
Maak kleuters taalvaardig en begeleid kinderen met leerproblemen of jongeren met spraakproblemen. In het eerste jaar is er al tijd voorzien voor werkplekleren, zodat je tegen het eind van het derde jaar helemaal zelfstandig kan werken.

Over afstudeerrichting Logopedie

Wat zal je leren?

Logopedie is helemaal jouw ding als je mensen van alle leeftijden wil helpen om zich beter verstaanbaar te maken. Taal en communicatie staan in dit vakgebied centraal.

Wat na je opleiding?

Je bacheloropleiding maakt van jou een startklare professional. Eén jaar na afstuderen is maar liefst 99% van de afgestudeerden aan het werk.  

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Logopedie en Audiologie volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je al een bachelordiploma op zak of heb je studiebewijzen of verwante opleidingen behaald? Dan zijn vrijstellingen of een verkort programma mogelijk.

Starten in februari

In de afstudeerrichting Logopedie van de Bachelor Logopedie en Audiologie is het niet mogelijk om in een februaritraject te starten. Bij Audiologie is dit wel mogelijk.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.
Bij de start van het jaar kies je meteen voor logopedie. Dat is uniek in Vlaanderen.
Student Logopedie

Schrijf je in voor de infodag op 25 april

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Logopedie en Audiologie
T 09 234 71 50
Contacteer via e-mail