Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Logopedie en Audiologie

Logopedie

180 studiepunten, Campus Kantienberg
Maak kleuters taalvaardig en begeleid kinderen met leerproblemen of jongeren met spraakproblemen. In het eerste jaar is er al tijd voorzien voor werkplekleren, zodat je tegen het eind van het derde jaar helemaal zelfstandig kan werken.

Vraag je brochure aan per post of via e-mail.

Over afstudeerrichting Logopedie

Wat zal je leren?

Logopedie is helemaal jouw ding als je mensen van alle leeftijden wil helpen om zich beter verstaanbaar te maken. Taal en communicatie staan in dit vakgebied centraal.

Wat na je opleiding?

Je bacheloropleiding maakt van jou een startklare professional. Eén jaar na afstuderen is maar liefst 99% van de afgestudeerden aan het werk.  

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Logopedie en Audiologie volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je al een bachelordiploma op zak of heb je studiebewijzen of verwante opleidingen behaald? Dan zijn vrijstellingen of een verkort programma mogelijk.

Starten in februari

In de afstudeerrichting Logopedie van de Bachelor Logopedie en Audiologie is het niet mogelijk om in een februaritraject te starten. Bij Audiologie is dit wel mogelijk.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Online en telefonisch advies bij studiekeuze

We staan klaar om je te helpen bij alle vragen die je hebt bij het kiezen van een opleiding.
Bij de start van het jaar kies je meteen voor logopedie. Dat is uniek in Vlaanderen.
Student Logopedie

Online infodag op zaterdag 27 juni: schrijf je nu in

Op infodag@home bekijk je opleidingspresentaties en spreek je met studiekeuzeadviseurs, docenten en studenten. Zo eenvoudig als videobellen met familie en vrienden.
Meer details en inschrijven

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Logopedie en Audiologie
T 09 234 71 50
Contacteer via e-mail