Bachelor

New Media Development (Multimediaproductie)

180 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Campus Mariakerke
Als je binnen Multimediaproductie in het eerste jaar de specialisatie-track New Media Development kiest, beslis je jouw focus te leggen op scripting en development, Internet Of Things, user experience en software engineering. Klaar om design en spitstechnologie te combineren?

Over deze afstudeerrichting

Wat zal je leren?

In de afstudeerrichting New Media Development leer je hoe je graphics ontwerpt, duizelingwekkende software codeert en nieuwe user experiences creëert.

Wat na je opleiding?

Na het keuzetraject New Media Development ben je in staat om onder andere apps of multimedia te ontwerpen en uit te werken.

Praktisch: waar volg je les?

Deze opleiding volg je op de campus Mariakerke, de thuisbasis voor al wie zich wenst te verdiepen in de geheimen van de grafische en digitale media.

Verkort traject en vrijstellingen

Enkel voor de afstudeerrichtingen Crossmedia-ontwerp en de specialisatie Audiovisual Design is het mogelijk om een verkort traject van twee jaar te volgen.

Starten in februari

Kan je door omstandigheden pas in februari instappen? In het tweede semester kan je je inschrijven voor een studieprogramma van 30 studiepunten.

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Bekijk het werk van studenten

De afstudeerrichting Grafimediabeleid is heel praktijkgericht. Dat uit zich in projecten waarbij je individueel en in team aan de slag gaat.

Schrijf je in voor de infodag op 25 april

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

Het is heel belangrijk dat je blijft leren na het afstuderen, lifelong learning. Tijdens je studies Multimediaproductie heb je van alles geproefd en van alles een goeie aanzet gekregen, maar je bent nog niet helemaal verdiept in de materie. Je bent heel breed inzetbaar op de arbeidsmarkt, maar het is aan jou om een keuze te maken welke richting je wil inslaan. Eens je zover bent, moet je jezelf gaan finetunen in die materie, enkel zo zal je je plek behouden op de arbeidsmarkt. Ook ik moet me voortdurend bijscholen om up-to-date te blijven.
Evelien Rutsaert
Oud-studente Multimediaproductie - keuzetraject New Media Development

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Grafische en Digitale Media
T 09 234 86 00
Contacteer via e-mail