bachelor
Officemanagement

De opleiding Officemanagement dompelt je onder in een verfrissend bad van communicatie, talen, marketing, management en digitale toepassingen. Elk van de drie trajecten opent de deur naar een breed palet aan praktische vaardigheden. Je wordt iemand op wie organisaties kunnen bouwen. Een multi-inzetbare kracht die ook in crisissituaties het hoofd boven water houdt, prioriteiten stelt en verantwoordelijkheid opneemt.

De opleiding bestaat uit 3 jaar, 180 studiepunten, 3 trajecten, en kan gevolgd worden in campus Kantienberg en campus Kattenberg. Ontdek ook onze Engelstalige bacheloropleiding International Office Management. 

Afstudeerrichtingen

Start in februari 2020

Wil je veranderen van opleiding of heb je besloten terug te gaan studeren? Je kan Officemanagement ook starten in februari.

Lees meer

CO-LAB Officemanagement

Wij geloven in de vorming van de bedrijfsrealiteit van morgen. In het CO-LAB bouwen we in co-creatie aan duurzame samenwerkingen op maat om onze studenten op te leiden tot echte ‘young potentials’.

Meer informatie over CO-LAB

 

Vragen over deze opleiding?

Bachelor in het officemanagement
09 234 75 54

Infoavonden over starten in februari

Wil je veranderen van studierichting of kan je door omstandigheden nu pas starten met een opleiding? Ontdek tijdens deze infoavonden wat jouw mogelijkheden zijn om in februari alsnog met een opleiding te starten.

  • donderdag 19 december 2019 (18 u.-20 u.)
  • donderdag 30 januari 2020 (18 u.-20 u.)

Bekijk het programma