Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Sociaal Werk

Personeelswerk (HRM)

180 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Campus Sint-Annaplein
Theorie en praktijk zijn bij de afstudeerrichting Personeelswerk onafscheidelijk. Al vanaf de start van de opleiding leer je de praktijk kennen op de werkplek zelf. Je leert er alle kneepjes van het vak, onder deskundige begeleiding van onze docenten en mentoren.

Over deze afstudeerrichting

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Starten in februari

Kon je om een of andere reden je studie niet starten in september? Dan is de start in februari misschien iets voor jou. Je opleiding duurt dan 3,5 jaar of 7 semesters.

Verkort traject en vrijstellingen

Heb je al een diploma op zak? Of behaalde je al creditbewijzen voor bepaalde vakken? Dan kan je de opleiding misschien volgen via een verkort traject of met vrijstellingen.

Wat na je opleiding?

Wie een job vindt in de beroepssector, doet daar gemiddeld vier maanden over. Wie een job vond buiten de sector, had gemiddeld twee maanden nodig om werk te vinden.

Wat zal je leren?

In het eerste semester mag je twee weken lang ervaren wat rekrutering en selectie in de praktijk betekent, voornamelijk in interimkantoren.

Hoe ziet je opleiding eruit?

In de afstudeerrichting Personeelswerk (HRM) start je van bij het begin met werkplekleren. Doorheen de opleiding blijven theorie en praktijk continu met elkaar verweven.

Internationale ervaringen

Arteveldehogeschool heeft een breed internationaal netwerk van 110 buitenlandse partneruniversiteiten en -hogescholen in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

Praktisch: waar volg je les?

De opleiding Sociaal Werk heeft zijn stek op Campus Sint-Annaplein. Deze campus is een sfeervol gebouw en is centraal gelegen in het centrum van Gent.

Schrijf in voor infodag 7 maart

Profiteer van de volgende infodag op campus Sint-Annaplein. Je kan er de sfeer opsnuiven en al jouw vragen stellen. 

Details en inschrijven

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Sociaal Werk
T 09 234 94 00
Contacteer via e-mail