Bachelor
Afstudeerrichting van Bachelor Bedrijfsmanagement

Rechtspraktijk

180 studiepunten, met Engelstalige vakken, Februaristart mogelijk, Campus Kantienberg
Deze afstudeerrichting is voer voor dossiervreters: mensen die complexe juridische kwesties met grote precisie weten te analyseren en er vervolgens in mensentaal over kunnen communiceren. Je verdiept je in alle takken van het recht en koppelt dat aan een glashelder bedrijfseconomisch inzicht. Dat geeft je een unieke positie op de arbeidsmarkt. Je kan als vastgoedmakelaar aan de slag, maar evengoed word je juridisch adviseur, paralegal, notariaatsmedewerker, griffier of consultant.

Over deze afstudeerrichting

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Het eerste jaar is voor elke student identiek. Pas aan het einde van het eerste academiejaar maak je een keuze voor een van onze zeven afstudeerrichtingen.

Praktisch: waar volg je les?

De Bachelor Bedrijfsmanagement volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? Na het eerste gemeenschappelijke jaar kies je via een traject op maat voor een van de afstudeerrichtingen.

Verkort traject en vrijstellingen

Je kan via een verkort traject nog een tweede afstudeerrichting kiezen of een extra bachelordiploma behalen. Je kan de opleiding ook starten met een aantal vrijstellingen.

Wat na je opleiding?

De opleiding Rechtspraktijk is daarnaast de enige afstudeerrichting die – via een schakelprogramma – leidt naar een diploma Master in de Rechten.

Wat zal je leren?

In de opleiding wordt er gewerkt rond zes essentiële pijlers: de burger, de onderneming, de overheid, werk en familie, vastgoed en methodiek & communicatie.

Schrijf in voor infodag 7 maart

Profiteer van de volgende infodag op campus Kantienberg. Je kan er de sfeer opsnuiven en al jouw vragen stellen.
Details en inschrijven

Wil je in februari nog met deze opleiding starten?

Kom tijdens een infosessie op 11 februari alles te weten over heroriënteren naar Bachelor Bedrijfsmanagement en zijn afstudeerrichtingen.
Details infosessie

Vragen over deze opleiding?

Bachelor Bedrijfsmanagement
T 09 234 71 20
Contacteer via e-mail