Graduaat

Accounting Administration

120 studiepunten, Starten in februari mogelijk, Campus Kantienberg
Ben jij sterk met cijfers en ga je steeds nauwkeurig te werk? In deze praktijkgerichte opleiding verruim je je boekhoudkundige kennis waardoor je nadien aan de slag kan als onder andere zelfstandige boekhouder, op de financiële dienst van een bedrijf of in een boekhoudkantoor.

Toon wat je waard bent in een accountantsbureau of financiële dienst

Wat na je opleiding?

Heb je je graduaatsopleiding afgerond? Dan heb je meer dan een basiskennis boekhouden. Ga je werken of verder studeren? Ontdek hier je opties.

Waarom dit graduaat?

Starten bij ons betekent dat je gaat voor een flexibele, krachtige en beroepsgerichte opleiding waarbij werkplekleren en praktijk centraal staan.

Welke vakken krijg je?

De spreiding van je vakken hangt af van welk traject je kiest binnen Accounting Administration. Hier vind je het overzicht van alle vakken voor het dag- of afstandstraject.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Het standaard dagtraject — uitsluitend op de campus in Gent — duurt twee jaar maar je kan de acht modules ook over een langere periode spreiden.

Praktische info

Het Graduaat Accounting Administration volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en grootste campus en ligt middenin een bruisende buurt.

Traject op maat

Het Graduaat Accounting Administration duurt twee of drie jaar, afhankelijk van het traject waar je voor kiest. Beide trajecten zijn gelijkwaardig.

Persoonlijke begeleiding

Zit je met vragen? Doe dan een beroep op ons ruim begeleidingsaanbod op maat. Onze docenten volgen je persoonlijk op, dus je haalt het beste uit jezelf.

Starten in februari

Je kan starten in februari voor een traject van 2,5 jaar (5 semesters). Dat kan zowel in een voltijds dagtraject als in een begeleid afstandstraject.

Wat zal je leren?

Via werkplekleren dompel je je meteen helemaal onder in de wereld van boekhouden, financiële analyse, administratieve orga­nisatie en informatiemanagement.

SCHRIJF JE IN VOOR DE INFODAG OP 25 APRIL

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

Vragen over deze opleiding?

Graduaat Accounting Administration
T 09 234 71 20
Contacteer via e-mail