Graduaat

Marketing- en Communicatiesupport

Dit graduaat is dé praktijkopleiding voor wie een uitdagende job wil in de marketingsector.

Inhoud

Begeleiding op maat

Je kan bij ons terecht voor advies rond onder andere je studiekeuze, studiefinanciering, studiemethode, studietraject op maat, vrijstellingen en verkorte trajecten.

Hoe ziet je opleiding eruit?

Marketing- of communicatiesupport echt onder de knie krijgen doe je door actief je handen uit de mouwen te steken. Daarom ga je al snel aan de slag op een echte werkplek.

Praktisch: waar volg je les?

Het Graduaat Marketing- en Communicatiesupport volg je op de campus Kantienberg, onze modernste en onze grootste campus.

Starten in februari

Wil je je heroriënteren of een nieuwe opleiding starten in februari? In deze graduaatsopleiding kan je starten in februari voor een traject van 2,5 jaar.

Verkort traject en vrijstellingen

De opleiding Marketing- en Communicatiesupport duurt twee of drie jaar, afhankelijk van het traject dat je kiest. Mogelijk heb je recht op vrijstellingen.

Waarvoor kies je?

Binnen dit graduaat heb je in het tweede jaar de keuze tussen de afstudeerrichting Marketingsupport en de afstudeerrichting Communicatiesupport.

Wat na je opleiding?

Afhankelijk van je afstudeerrichting kom je terecht op de marketing- of communicatiedienst van een organisatie. Je biedt ondersteuning in verschillende taken.

Wat zal je leren?

Je leert de ins en outs van sociale media en digitale tools beheersen en communicatie- of marketingplannen tot in de details begrijpen en uitvoeren.

SCHRIJF JE IN VOOR DE INFODAG OP 25 APRIL

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

In het secundair onderwijs volgde ik kunsthumaniora in Sint-Lucas, meer bepaald de richting Toegepaste Beeldende Kunst – Illustratie. Daarna zocht ik een praktisch gerichte opleiding met boeiende vakken. Toevallig kwam het Graduaat Marketing- en Communicatiesupport op mijn weg. Deze opleiding beantwoordde exact aan wat ik voor mijzelf in gedachten had en dus heb ik de sprong gewaagd. Ik heb er nog geen minuut spijt van gehad, mijn verwachtingen zijn zelfs overtroffen!
Léonore Cardon De Lichtbuer
Eerstejaarsstudent Marketing- en Communicatiesupport