Graduaat

Programmeren

Tijdens het Graduaat Programmeren specialiseer je je in JavaScript, HTML, CSS, UI/UX en software engineering. Naast deze technische kant, leer je ook om creatief en commercieel te denken. Als programmeur creëer je namelijk niet alleen aantrekkelijke en functionele websites, maar werk je ook samen met heel wat bedrijven. Na deze opleiding kan je aan de slag als front-end developer, CMS Themer of full-stack JavaScript developer.

Inhoud

Wat na je opleiding?

Ben je benieuwd naar jouw toekomstmogelijkheden? Met het graduaatsdiploma Programmeren kan je heel wat verschillende richtingen uit.

Waarom dit graduaat?

Een graduaatsopleiding is een jobgerichte opleiding, sterk gericht op het aanleren en toepassen van competenties in reële werksituaties.

Ontdek je opleidingsprogramma

Hier vind je het volledige studieprogramma voor het Graduaat Programmeren - Frond-end web development, met meer info over elk vak van deze opleiding.

Kies je studietraject

Spreid je de opleiding liever over drie jaar? Of heb je al een diploma hoger onderwijs of verworven credits? Dan heb je mogelijk recht op vrijstellingen.

Waar volg je les?

Het Graduaat Programmeren volg je op de campus Mariakerke, de thuisbasis voor wie zich wenst te verdiepen in de grafische en digitale media.

Praktische info

Om met een graduaatsopleiding te kunnen starten, moet je beschikken of een van deze studiebewijzen of moet je slagen in een toelatingsproef.

Persoonlijke begeleiding

Een duwtje in de rug op het juiste moment maakt een wereld van verschil. Onze docenten volgen je persoonlijk op, dus je haalt echt het beste uit jezelf.

Wat zal je leren?

In het Graduaat Programmeren leer je programmeren en staat front-end web development centraal. Deze dagopleiding duurt twee jaar en bevat 1200 uur praktijk.

SCHRIJF IN VOOR de INFODAG op 7 MAART

Profiteer van de volgende infodag op campus Mariakerke. Je kan er de sfeer opsnuiven en al jouw vragen stellen.
Details en inschrijven

Een digitale ervaring staat of valt met een goede, intuïtieve user experience. Daarom is front-end development zo cruciaal.
Chris Kasonga
Senior Project Manager bij digital agency Wax Interactive