Postgraduaat

Digital Content Creation

27 studiepunten, Campus Kantienberg
Met dit postgraduaat op zak maak je meer kans op de arbeidsmarkt als digital content creator. Je leert bijvoorbeeld inschatten welke verhalen online het beste werken en je maakt content voor onder andere Facebook, Instagram en YouTube.

De volgende editie start in september 2020

Je leert inschatten welke verhalen online het beste werken en je leert content maken voor onder andere Facebook, Instagram en YouTube.

Met experts uit de media- en communicatiesector ga je in de les praktisch aan de slag met tekst, foto, graphic, (360) video, Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR), audio, data en influencers. Tijdens je stage op een online redactie, communicatiedienst of in een social story-telling agentschap scherp je je digitale vaardigheden verder aan.

In samenwerking met chase academy

digital content creation postgraduaat gentChase Academy bouwt mee het programma van de opleiding. Aangezien de digitale wereld zo snel verandert blijven we zo up-to-date.

Herbeleef de online infodag van zaterdag 25 april

Je kon van thuis uit kennismaken met onze opleidingen en chatten met docenten en studenten. Ook voor dit postgraduaat is de gedetailleerde presentatie nu nog voor je beschikbaar: bekijk ze vandaag nog.
Naar infodag@home

Digital Content Creation is een ideale voorbereiding om als digital content creator aan de slag te gaan. Ik heb dit nieuw creatief bloed graag in de rangen. Ze hebben een verfrissende kijk op online storytellingtechnieken.
Ilse Devroe
Videostrateeg Stad Gent