Oriënteren op leidinggeven

Postgraduaat

Je bent een gedreven basiswerker en je ambieert een leidinggevende functie? Dan is deze opleiding volledig op jouw maat! Je leert leidinggevende vaardigheden en competenties in te zetten op je werkvloer. Je leidt jezelf en anderen, je leert een team aansturen en je realiseert, methodisch en stap voor stap, een veranderingsproces.

Inschrijvingsprocedure

Aanmelding via mail naar de verantwoordelijke van Arteveldehogeschool Balans, Koen Defour. Deelnemers hebben op aanvraag een instapgesprek.

Dankzij de opleiding kreeg mijn persoonlijke ontwikkeling en daarmee gepaard mijn persoonlijk leiderschap een enorme boost!Ik ontdekte het belang om mijn medeverantwoordelijkheid op te nemen binnen de groep. Mijn zelfvertrouwen groeide met grote passen. Ik leerde om confrontaties aan te gaan en dat als iets positief te zien om constructieve verandering te brengen voor het grotere geheel. Mijn kijk op mezelf, de anderen en situaties werd breder waardoor ik het overzicht beter kan bewaren.Professioneel sta ik sterker in mijn schoenen. Ik ervaar hiërarchische verhoudingen meer vanuit gelijkwaardigheid waarbij mijn inbreng nuttig kan zijn. Mijn coachende vaardigheden worden geïntegreerd in mijn klasgebeuren alsook in gesprek met collega’s. Ik heb inzicht gekregen in hoe een beleid in elkaar zit en hoe ik dit vorm kan geven in functie van mijn werk. Het voelt goed om met deze tools in mijn rugzak op weg te gaan. De opleiding heeft me ontzettend verrijkt!
Sanne Maesen
Danspedagoge Stad Gent

Vragen over dit postgraduaat?

Koen Defour
Verantwoordelijke a.i. Arteveldehogeschool Balans
09 234 89 42