Postgraduaat

Supply Chain Management & Business Analytics

Zoek je een job met werkzekerheid? Ben je gefascineerd door alles wat te maken heeft met supply chain, risk management en innovatie? Wil je de ins en outs kennen van (inter)nationale handel en bijhorende optimalisatietechnieken, IT & engineering? Of ben je reeds actief in supply chain, maar zoek je een gedegen opleiding die jou diepgang én uitbreiding kan geven, om zo verder te groeien binnen de supply chain sector? Dan ben jij de geschikte persoon voor dit praktijkgericht postgraduaat.

Inhoud

Iets voor jou?

Ambieer je een job in de supply chain? Of heb je reeds specifieke supply chain ervaring, en wens je door te groeien? In beide gevallen is dit postgraduaat voor jou!

Opleidingsprogramma en aanpak

Het opleidingprogramma bestaat uit 5 modules en kan aangevuld worden met een zesde facultatieve module, namelijk een stage van 5 weken.

Waarom deze opleiding?

Het is op vraag van het werkveld dat Arteveldehogeschool deze opleiding opstart. De nauwe samenwerking met logistieke (inter)nationale partners en de praktijkgerichtheid zijn dan ook gegarandeerd!  

Praktisch

Hoelang duurt de opleiding en hoeveel kost ze? Je vindt de antwoorden hier.

Kalender

De lessen vinden telkens plaats op vrijdagen (van 9u tot 16u30) op campus Kantienberg.

Leer bij van docent-experten

Alle lessen worden gegeven door gepassioneerde docenten die niet alleen expert zijn in hun vakgebied, maar die vaak ook zelf nog met één been in de (supply chain) praktijk staan.

Waar volg je les?

Dit postgraduaat volg je op de campus Kantienberg. Deze campus is onze modernste en onze grootste campus.

SCHRIJF JE IN VOOR DE INFODAG OP 25 APRIL

Kom naar onze infodag op 25 april 2020. Stel al je vragen aan lesgevers, praat met studenten, ontdek het studiemateriaal en kom de sfeer opsnuiven op de campus. Tot dan!

Heb je vragen?

Freya Roosens
Coördinator Levenslang Leren & Dienstverlening Business & Management
09 234 74 51
Contacteer via e-mail